Fabricarea de produse cosmetice

Compania ROZANI KRAFT are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor cosmetice cu ingrediente de cea mai buna calitate, dezvoltate de firme renumite in domeniu, naturale, organice.
ROZANI KRAFT are o experienta de 8 ani in fabricarea si dezvoltarea produselor cosmetice, pe piata din Romania. Acestea sunt dezvoltate, in propria fabrica, din Bucuresti, in concordanta cu normele GMP, avand certificarile de calitate ISO 9001 si ISO 14001.
Produsele noastre cosmetice contin ingrediente naturale, de calitate ridicata, rezultate in urma cercetarilor stiintifice. Ne bazam pe studiile si testele de eficacitate ale furnizorilor noștri de materii prime pe care echipa noastră de cercetare și dezvoltare le folosește pentru crearea produselor finale. Produsele ROZANI KRAFT sunt dedicate atat pentru preventie, cat si pentru tratament, intampinand astfel cerintele consumatorilor nostri.
ROZANI KRAFT are capacitatea de a dezvolta o larga gama de produse (produse pentru ingrijirea parului, produse pentru ingrijirea tenului, produse pentru ingrijirea copiilor etc.), venind in intampinarea clientilor sai cu produse personalizate si oferind solutii ingenioase in integrarea noilor produse.
Ca profesionisti în domeniu, suntem creativi, avem capacitatea de a identifica problemele aparute in procesul de productie, oferind solutia optima, astfel incat activitatea clientilor nostri sa se desfasoare in conditii foarte bune.

Echipa noastra de cercetare dezvoltare este intr-o continua revizuire a tendintelor din domeniul cosmetic si dermatologic. Ne concentrăm asupra cercetării și dezvoltării produselor cosmetice cu un nivel ridicat de valoare adăugată și beneficii.
Bazele companiei au fost puse de o femeie inginer constructor, primul produs creat fiind crema de maini. Ulterior, gama de produse fabricate de catre ROZANI KRAFT s-a dezvoltat si catre alte arii de intrebuintare: crema de maini Proderma impotriva frigului, detergentilor, produselor chimice. Dupa gama Proderma, compania si-a extins aria de productie prin intermediul gamei Proclean, produse dedicate curatarii si spalarii mainilor, sub forma de crema abraziva, sapunuri lichide, cu extracte emoliente, naturale, vegetale.
In anul 2018, compania ROZANI KRAFT a decis lansarea unei noi game de produse dedicate ingrijirii tenului: gama KABINETT ® NATURAL BEAUTY. Dupa indelungi studii si formule testate, gama a ajuns la un numar de 7 produse dedicate ingrijirii tenului si al mainilor.
Folosind ingrediente de cea mai buna calitate, ce au la baza studii de eficienta dovedita, gama KABINETT ® NATURAL BEAUTY vine in intampinarea consumatorilor sai cu produse pentru mentinerea fermitatii si pentru revitalizarea tenului si produse pentru hidratarea si regenerarea pielii mainilor.
Substantele active utilizate sunt dintre cele mai cunoscute ingrediente pentru ingrijirea tenului: acid hialuronic cu masa moleculara mica, colagen, retinol, extract de goji, extract de castravete,extract de mar, aloe sau vitamina E, toate fiind ingrediente ECO.
Produsele din gama KABINETT ® NATURAL BEAUTY dedicate ingrijirii mainilor au la baza ingrediente ca: acid hialuronic, unt de shea, colagen, extract din germeni de grau, vitamina E, ulei de macese etc.